svētdiena, 2010. gada 14. februāris

Pavasarīgi!

Lai gan sniegs mūs tik drīz nepametīs, mēs sākam gatavoties pavasarim un esam nolēmuši to sagaidīt atplestām rokām. Arī marts jau tuvojas lieliem soļiem, tādēļ, šeku reku, marta nodarbību saraksts:

2. marts - BRĪNUMU NODARBĪBA! Veidosim dazādus priekšmetus no šķīstošās plēves! Mēs paši Jūs apgādāsim ar šķīstošo plēvi (katram pienāksies 1 metrs), efektdziju un dažādiem citiem materiāliem, taču Jums līdzi jāpaņem ŠĶĒRES.

9. marts - IZŠŪSIM KARTIŅAS! Mēs Jūs nodrošināsim ar papīru, izšujamajiem diegiem, kā arī citiem dekoratīvajiem materiāliem. Lielumliels lūgums uz šo nodarbību paņemt līdzi šķēres, zīmuli, lineālu, līmes zīmuli, vēlams īlenu vai kādu lielāku adatu.

16. marts - ŽĀBO! Skaists, grezns, izsmalcināts tērpa aksesuārs! Līdzi jāpaņem šķēres un lineāls - par pārējo parūpēsimies mēs!

30. marts - kā reiz uz LIELDIENĀM! Šajā nodarbībā būs kaut kas vareninteresants - marmorizēšanas tehnika. Par to tad tuvāk arī pasniedzēja pastāstīs nodarbībā, taču līdzi Jums jāpaņem šķēres, zīmuli, lineālu, svecīti olas formā un līmes zīmuli. Parējo dosim mēs!

Visas nodarbības mums vada foršā pasniedzēja INDRA GRŪDUPA.


Katras nodarbības cena ir 6Ls, lielāko daļu materiālu mēs nodrošinam, bet jau minēju, ko vajadzētu paņemt līdzi uz katru nodarbību. Mēs, protams, ļoti priecātos, ja Jūs par savu dalību kādā no nodarbībām informētu mūs laicīgi. Piesakies, atrakstot mums ziņu uz tejasistaba@inbox.lv vai piezvanot 29557292, 29222684.

Ar smaidu gaidam martu un ziņas par šušanas un gleznošanas nodarbībām! Tas jau pavisam drīz!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru