trešdiena, 2010. gada 17. februāris

23. februārī - SVECES!

Februāris vēl nav beidzies un Tev vēl ir lieliska iespēja šajā sveču mēnesī pagatavot SAVU sveci! Piesakies laicīgi, jo laika ir pavisam maz un vietu skaits ir ierobežots! Droši zvani - 29222684 vai 29557292

2 komentāri:

  1. Vispaar jau nebija smuki, ka nekur neparaadiijaas informaacija un ka netika pat piezvaniits un informeets par to ka 23.feb. tehnisku iemeslu deelj nekas nenotiek. Es pa to lielo, slapjo zhljurgu aizgaaju - kaajas slapjas - un kaa izraadaas nekaa...:( Nu pasakiet, kaa lai es saduushojos veelreiz pie jums naakt?!

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti atvainojamies, bet uz Jūsu atstāto kontaktālruni neviens neatbildēja, jo tika norādīti 9 cipari. Mēģinājām Jūs sazvanīt, eksperimentējot un mainot dažādus ciparus, bet nekā. Taču liels prieks, ka esat uzradusies un ka vismaz šādi varam Jums atvainoties. Būsim ļoti, ļoti pateicīgas, ja vēlreiz atsauksieties un atsūtīsiet savu kontaktinformāciju uz e-pastu tejasistaba@inbox.lv. Šī nodarbība ir pārcelta uz 11. martu un Jums tā būs par 1/2 cenu, lai vismaz kaut kā kompensētu Jums lieko staigāšanu!

    AtbildētDzēst