ceturtdiena, 2010. gada 11. februāris

Mūsu Istaba

Ir aizvadītas jau 2 Tējas Istabas radošās darbnīcas, kas vien liecina par to, ka mēs netaisamies nekur pazust un izgaists, bet gan pacīnīties par vietu zem saules. Tad nu beidzot esam saņēmušies uztaisīt arī paši savu blodziņu, kurš visdrīzāk ir tikai tapšanas stadijā, jo krāsas un burtu fonti var vēl mainīties. Taču nevajag satraukties - mēs nemainīsimies. Paliksim tādi paši un vēl foršāki! :)

Pagaidām vēl mēs esam tikai radošās darbnīcas, taču laika gaitā pie mums varēsiet gan i tēju padzert, gan i smukos krēslos pasēdēt, gan i grāmatiņas palasīt, gan i kaut ko smuku iegādāties. Bet nevajag skriet laikam pa priekšu - kas lēni nāk, tas labi nāk! Un mūsu mājvieta radošajām darbnīcām ir LIEPĀJĀ, Fr. Brīvzemnieka ielā 28! Tur katru otrdienu (un drīz arī citās dienās) pirmajā stāvā degs gaismas un kamīns sildīs telpu, pa logu varēsiet redzēt dāmas (un cerams drīzumā arī kādu kungu) rosāmies un gatavojam kaut ko. Ja čāpo garām, iečāpo pie mums ciemos - pacienāsim ar tēju!

Tagad arī mēs paši varam savā blogā padalīties ar jaunumiem, jo pirms tam izmantojām draugu Taafeli. Paldies viņiem par to, ka ieskandināja mūs plašajos Bloggera laukos! :)
Tur pat var arī iegūt informāciju, kā tad mums veicās pirmajā nodarbībā, un domājams, ka pie viņiem arī sastapsiet kādu no mūsu afišiņām. Bet nu tagad mēs esam te, te, te! Mums ir pašiem savas mājas virtuālajos tīmekļos! Foršiiiiii! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru